L´ITALIANO A TAVOLA
LE MONNIER
ISBN: 9788800853781
Italská antologie, která kombinuje kulinářské kultury a jazykové přípravy. Text je rozdělen do šesti částí s názvem "stravizzo". Každý stravizzo obsahuje řadu receptů s analýzou, výkladem technických termínů, cvičení. Slovník v pěti jazycích (včetně japonských) umožňuje překlad nejčastějších...
Individuální kalkulace pro školy a instituce.
216 Kč
* 245 Kč
-12%
* Cena stanovená dodavatelem. Nejnižší cena za posledních 30 dní 216 Kč.
K odeslání do 3 pracovních dní.
216 Kč
Více o produktu ↓
Italská antologie, která kombinuje kulinářské kultury a jazykové přípravy. Text je rozdělen do šesti částí s názvem "stravizzo". Každý stravizzo obsahuje řadu receptů s analýzou, výkladem technických termínů, cvičení. Slovník v pěti jazycích (včetně japonských) umožňuje překlad nejčastějších termínů používaných v kuchyni. ( středně pokročilá úroveň)
L'ITALIANO A TAVOLA
Imparare l'italiano cucinando - I primi piatti e la pizza
A chi si rivolge
A coloro che studiano la lingua italiana a un livello intermedio avanzato.
Contenuti
Un'antologia che coniuga cultura culinaria e formazione linguistica. Il
testo si articola in sei parti chiamate " stravizzo", dal temine con il
quale gli accademici della Crusca definivano le loro sedute.
Ogni stravizzo propone una serie di ricette ciascuna delle quali
corredata di curiosità, approfondimenti, spiegazione dei termini
tecnici, esercitazioni.
Un dizionario in cinque lingue (tra cui il giapponese) consente la traduzione dei più comuni termini impiegati in cucina.
- Výrobce
- LE MONNIER
- Jazyk
- italština
- Autor
- Alberto Mazzetti, Maria Rosaria Bagianti
- Obsah
- paperback
- Počet stran
- 122
- Úroveň
- intermedio avanzato