Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

M. Křivánek

Nakladatelství LEDA
ISBN: 9788073350369

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze...

Více o produktu ↓


Jste škola? Zašlete nám seznam učebnic na email pro individuální kalkulaci.

386 Kč * 429 Kč
-10%

0 - 4 ks
386 Kč
5 a více ks
382 Kč

* Cena stanovená dodavatelem. Nejnižší cena za posledních 30 dní 386 Kč.

K odeslání do 3 pracovních dní.

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem : 9788073350369

386 Kč

Více o produktu

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

Výrobce
Nakladatelství LEDA
Jazyk
angličtina - němčina
Autor
M. Křivánek
Obsah
kniha
Rok vydání
2004
Počet stran
368