Agricultural Biotechnology, Genetic Engineering for a Food Cause

Venkataram and Hefferon

Elsevier
ISBN: 9780323884761

Zemědělská biotechnologie a produkce GM plodin jsou kontroverzní, přestože se praktikují jak v rozvinutých, tak v rozvojových zemích, hlavním důvodem je jejich potenciální negativní dopad na zdraví lidí/zvířat nebo na životní prostředí. Kniha v anglickém jazyce.

Více o produktu ↓


Individuální kalkulace pro školy a instituce.

3,188 Kč * 3,542 Kč
-10%

0 - 4 ks
3,188 Kč
5 a více ks
3,156 Kč

* Cena stanovená dodavatelem. Nejnižší cena za posledních 30 dní 3,188 Kč.

K odeslání do 14 pracovních dní.

Balíkovna za 59 Kč !
Agricultural Biotechnology, Genetic Engineering for a Food Cause : 9780323884761

3,188 Kč

Více o produktu

Zemědělská biotechnologie a produkce GM plodin jsou kontroverzní, přestože se praktikují jak v rozvinutých, tak v rozvojových zemích, hlavním důvodem je jejich potenciální negativní dopad na zdraví lidí/zvířat nebo na životní prostředí. Kniha v anglickém jazyce.

Agricultural biotechnology and the production of GM crops have been controversial despite being practiced in both developed and developing countries, the major reason being their potential negative impact on human / animal health or environment. Also prevalent is the view that it is simply unethical to engineer different forms of life in the laboratory, especially when it comes to consuming food generated through genetic engineering. GM crops have been introduced into the agricultural landscape more than 2 decades ago which has allowed us to study their effects on economy, health and the environment.

Agricultural Biotechnology: Genetic Engineering for a Food Cause is a compendium of information, practices, observations and discernible insights on agriculture, biotechnology and sustainable development. The book begins by descriptions of genetic engineering practices and strategies for producing GM crops, their importance in the food chain and advantages of GM crops over non-modified crops. Followed by chapters on the strategic genetic applications and the use of synthetics microbiology and microbial symbiosis, Agricultural Biotechnology: Genetic Engineering concludes with an insight of the Future of microbiotechnology in agricultural practices.

Agricultural Biotechnology: Genetic Engineering for a Food Cause fills a gap by summarizing the available literature in a wide variety of topics under one single volume, being accessible to audiences in academic, government and industry spaces.

Výrobce
Elsevier
Jazyk
angličtina
Autor
Venkataram and Hefferon
Obsah
Softcover
Rok vydání
2023
Počet stran
416