Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Nakladatelství LEDA
ISBN: 9788073350369
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze...
Jste škola? Nakupujete větší počet učebnic? Pošlete nám jejich seznam na email pro individuální kalkulaci.
386 Kč -11%
- 0 - 5 ks
- 386 Kč
- 6 - 29 ks
- 382 Kč
- 30 a více ks
- 379 Kč
K odeslání do 3 pracovních dní.
Doba odeslání se může změnit dle dispozic dodavatele!
DOPRAVNÉ ZDARMA
pro objednávky nad 1000 Kč

386 Kč
Více o produktu ↓
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází
používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a
nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě
jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných
zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se
zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu,
průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší
veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
- Výrobce
- Nakladatelství LEDA
- Jazyk
- angličtina - němčina
- Autor
- M. Křivánek
- Obsah
- kniha
- Rok vydání
- 2004
- Počet stran
- 368