Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

M. Křivánek

Nakladatelství LEDA
ISBN: 9788073350369

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze...

Více o produktu ↓


Jste škola? Nakupujete větší počet učebnic? Pošlete nám jejich seznam na email pro individuální kalkulaci.

386 Kč -11%

0 - 5 ks
386 Kč
6 - 29 ks
382 Kč
30 a více ks
379 Kč

K odeslání do 3 pracovních dní.
Doba odeslání se může změnit dle dispozic dodavatele!

DOPRAVNÉ ZDARMA
pro objednávky nad 1000 Kč

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem : 9788073350369

386 Kč

Více o produktu

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

Výrobce
Nakladatelství LEDA
Jazyk
angličtina - němčina
Autor
M. Křivánek
Obsah
kniha
Rok vydání
2004
Počet stran
368