HERZLICH WILLKOMMEN Aktuelle Ausgabe Lehr- und Arbeitsbuch mit Audio CDs /3/

COHEN, U. - GRANDI, N. - LEMCKE, C.

Langenscheidt
ISBN: 9783126061827

Kniha je zaměřená na komunikaci v oblasti turismu a hotelnictví - učebnice s pracovním sešitem a poslechovým CD

0.5 / 5

Více o produktu ↓


Individuální kalkulace pro školy a instituce.

552 Kč * 649 Kč
-15%

* Cena stanovená dodavatelem. Nejnižší cena za posledních 30 dní 552 Kč.

Nyní nelze produkt zakoupit.

Balíkovna za 59 Kč !

Související k produktu

HERZLICH WILLKOMMEN Aktuelle Ausgabe Lehr- und Arbeitsbuch mit Audio CDs /3/ : 9783126061827

552 Kč

Více o produktu

Kniha je zaměřená na komunikaci v oblasti turismu a hotelnictví - učebnice s pracovním sešitem a poslechovým CD

Herzlich Willkommen Aktuelle Ausgabe je kurz němčiny určený především pro žáky hotelových škol a všechny ty, kteří se chtějí naučit komunikovat německy v prostředí restaurace, pohostinství a hotelu.

  • přepracované vydání nově kombinuje učebnici a pracovní sešit v jednom svazku
  • orientuje se na slovní zásobu z hotelového prostředí
  • součástí knihy jsou 3 audio-CD s nahrávkami poslechových textů k učebnici a pracovnímu sešitu (2 CD k učebnici, 1 CD k pracovnímu sešitu)
  • kniha vede studenty od úrovně A1 k úrovni A2 podel SERR pro jazyky
  • tematicky se titul zaměřuje na chod restaurace, hotelu, turistické informační centrály apod.



    V učebnici naleznete např. lekce:
    1. Begrüßung
    2. Speisen und Getränke
    3. A la Carte
    4. Bitten und Beschwerden
    5. Verabschiedung
    6. Informationen für den Urlaubsort
    7. Reiseauskünfte


    Angestellte in Gastronomie und Touristen-Informationen lernen, die wichtigsten Situationen ihres Berufsalltags mit deutschen Gästen zu bewältigen. Kurstragend oder kursbegleitend einsetzbar, mit intensivem Training von Hörverstehen und Sprechfertigkeit.

Výrobce
Langenscheidt
Jazyk
němčina
Autor
COHEN, U. - GRANDI, N. - LEMCKE, C.
Obsah
kniha + CD
Rok vydání
2012
Úroveň
A2

Jak hodnotíte?

0.5 / 5

  • * * * * * 0
  • * * * * 0
  • * * * 0
  • * * 0
  • * 2